Yritys

Tavoitteena turvallisempi maailma

Xpyro Oy:n tarinan juuret juontavat vuoteen 2007, jolloin käytiin keskustelua Suomen Puolustusvoimien kanssa uudenlaisen palontorjunta-aineen tarpeesta. Heillä oli tarve löytää tehokas ja kustannustehokas ratkaisu palojen ennaltaehkäisemiseen laajoilla ja syrjäisillä alueilla, joissa perinteiset sammutusmenetelmät eivät toimi. Vuosikymmeniä paloturvallisuusalalla toimineet asiantuntijamme tarttuivat haasteeseen ja alkoivat kehittää uudenlaista sammutusainetta ja -järjestelmää, jotka toimisivat haastavimmissakin olosuhteissa.

Tuotekehitys on edelleen Xpyron toiminnan ydin. Meille innovatiivisuus tarkoittaa sitä, että vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin kehittämällä jatkuvasti entistä toimintavarmempia, helppokäyttöisempiä ja kustannustehokkaampia sammutusjärjestelmiä – tuotteita, jotka säästävät ihmishenkiä ja vähentävät materiaalisia tuhoja. Myös aineiden vaarattomuus sekä käyttäjilleen että ympäristölle on tutkimus- ja tuotekehitystoimintamme kulmakiviä.

Turvallisuus on hyvän elämän perusedellytyksiä. Meidän tehtävämme Xpyro Oy:ssä on auttaa yksilöitä, perheitä, yrityksiä, organisaatioita ja sitä kautta koko yhteiskuntaa elämään ja toimimaan turvallisemmin, ei pelkästään tuntemaan oloaan turvallisemmaksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Mike Jurvélius
Metsä­palon­torjunnan asian­tuntija
mike.jurvelius@xpyro.fi
+358 40 415 0358

Kimmo Saari
Tuote­kehitys­johtaja
kimmo.saari@xpyro.fi
+358 20 781 1421